KérdésekVálaszok
Nem indul a mosógép vagy a mosogatógép “se kép se hang”. A készülék valószínű nem kap áramot. Ellenőrizze, hogy a konnektorba be van-e dugva a készülék, illetve van-e a konnektorban áram.
A gépből folyik a víz és nem nyomja ki a vizet. Ellenőrizze, hogy a mosógép, mosogatógép kivezető csöve nincs-e megtörve vagy kicsúszva a fali csatornanyílásból.!
Mosógép nem veszi a vizet, furcsán berreg. Ellenőrizze, hogy a fali vízcsap ki van-e nyitva. Mosógép szerviz et nem feltétlenül igénylő probléma.
Mit ajánl a mosógépszerelő ha kellemetlen szagot áraszt a mosógép? Öntsön clorox fehérítőt vagy egyéb klóros folyadékot az öblítő tartályba majd indítson el egy üres mosást. Majd cloroxos folyadékkal és egy szivaccsal törölje át alaposan az üstszájgumit. Mosógép javítást nem igénylő probléma.
Nem szívja be a vizet a gép. Ellenőrizze, hogy a fali vízcsap ki van-e nyitva, illetve a bevezető cső nincs-e megtörve.
A program nem indul el. Ellenőrizze, hogy a mosógép ajtaja jól be van-e csukva. Ha hiba továbbra is fennáll hívja a mosógép szervizet.
Nem folyik le a mosószer rendesen. Tisztítsa ki a mosószer adagoló tartályt. Mosógép javítást nem igénylő probléma.
Foltosak, homályosak maradtak a poharakValószínű, hogy kevés a mosogatógépben a só szintje, töltse fel a só tartályt. Mosogatógép szerelőt nem igényel.
Hol történik a mosógép,mosogatógép javítása?Az esetek döntő többségében az Ön otthonában megoldható a hiba kijavítása. Azonban előfordulhat, hogy csapágyat kell cserélni ilyen esetben felültöltős készülék esetén elviszem a dobot kiszerelem és elviszem javításra.
Az általam nyújtott garancia érvényessége. A garancia kizárólag az eredetileg megállapított és kijavított hibára vonatkozik.
Általam javított márkák: A teljesség igénye nélkül:

Ariston, Beko, Candy, Electrolux, Energomat, Gorenje, Hajdu, Indesit, LG, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi

Hogyan segíthetjük a mosogatógép szerelő munkáját? Gyakran találkozok beépített mosogatógépekkel, mosógépekkel mely megnehezíti és meghosszabbítja a javítás idejét. Így Ön úgy tud segíteni, hogy mielőtt megérkezek szabaddá teszi a készüléket.
Mikor javasolom inkább a mosógép cseréjét?A mosógép életkorának és a hiba nagyságának függvényében javasolom a mosógép cseréjét. Van olyan hiba, melynek javítása az alkatrésszel együtt már egy új mosógép árát közelíti meg, ilyen esetben javasolni szoktam az új készülék beszerzését.
Mennyi időn belül tudom újra használni a mosógépemet? A váratlan mosógép meghibásodás sok bosszúságot okoz a háziasszonyoknak, ezért nekem is érdekem, hogy a hiba minél hamarabb ki legyen javítva. A bejelentéstől számítva igyekszem minél hamarabb Önnél lenni, de ez függ a már beérkezett bejelentések számától. A helyszínre megérkezve feltárom a hiba okát és elvégzem a mosógép javítását, ha szükséges rövid időn belül beszerzem az alkatrészeket. Mivel jelentős rutinnal rendelkezem, ezért a hibát gyorsan és szakszerűen elhárítom.